Wie zijn wij?

Koster Begrafenisonderneming is in Scherpenzeel, Barneveld en omgeving al vele jaren een begrip met een christelijke achtergrond. De christelijke normen en waarden staan bij ons hoog.

Mijn naam is Sjaak Janssen, begrafenisverzorger van Koster Begrafenisonderneming  in Scherpenzeel. Ik ben geboren op 25 december 1960.

Ontstaan

Na het doorlopen van basis- en middelbare school heb ik het diploma voor uitvaartverzorger behaald bij Stichting Vakexamens Uitvaartverzorging 's-Gravenhage. Na een aantal jaren in de begrafenisonderneming van mijn vader te hebben meegewerkt, heb ik deze onderneming zelfstandig voortgezet vanaf 1987. Per 1 mei 2018 hebben wij de onderneming van Bram Koster te Scherpenzeel voortgezet. Bram blijft op de achtergrond betrokken met de dagelijkse leiding van de begrafenisonderneming. 

Het is niet alleen mijn vak, maar ik ervaar het ook als mijn roeping om mensen bij te staan, waar nodig te steunen en te helpen bij het maken van de soms moeilijke keuzes die een begrafenis en afscheid van een dierbare met zich meebrengt.

Henriëtte Janssen - van Wijngaarden

Henriëtte Janssen - van WijngaardenOverledenenverzorgster en gastvrouw

Spoedgeval? 06 53 23 73 20

Scherpenzeel // Barneveld info@kosterbegrafenisonderneming.nl www.kosterbegrafenisonderneming.nl

Mijn naam is Henriëtte Janssen-van Wijngaarden. Ik ben geboren op 7 oktober 1967 in Rotterdam.

Mijn passie is de zorg en ben al meer dan 30 jaar werkzaam in verschillende takken van de zorg zoals: somatische, psychogeriatrische, gehandicaptenzorg en de palliatieve terminale zorg. Daarnaast ben ik werkzaam in de begrafenisonderneming van mijn man waar veel te regelen is ook achter de schermen. Verder ben ik in de onderneming gastvrouw en overledenenverzorgster.